Més Herman Hesse


Hola novament,  tot seguit us penjo uns quants vídeos per conèixer més sobre l’autor del llop estepari i de la seva obra.

Aquí teniu un fragment escrit per l’autor sobre un tema universal per a la història de la literatura ,  la mort. Aquella ombra que ens acompanya des de que naixem i que ens recorda sobre l’efímer de la nostra existència. Tal vegada, com diu Herman Hesse, el meu dia a dia tracto més amb morts que amb vius.

El següent vídeo és un fragment de la pel·lícula Steppenwolf de 1974, escenifica el moment en que  Harry Haller és convidat a un sopar per un antic amic i – els que heu llegit el llibre- ja recordeu com acaba la vetllada; en un moment de la nit, el llop substitueix a l’home.

Per últim, i essent  l’únic vídeo que he trobat on es parla de la biografia i de la bibliografia de l’autor, us deixo aquí un programa cultural realitzat amb poc pressupost, però amb bones intencions.