Qui som?


Som una colla de lectors que tot i que ens ho prenem amb calma i amb un toc de bogeria, de vegades agafem un llibre, el llegim i l’acabem discutint tot fent un soparet, unes copetes o un cap de setmana de relax.

Com funcionem ?

  • Els llibres escollits no poden tenir més de 400 pàgines i es dóna un temps prudencial, entre un mes o mes i mig,  per a la realització de la seva lectura.
  • Com funcionarà l’elecció dels llibres que llegirem?
    Les propostes dels llibres a llegir serà itinerant amb la intenció que tots els membres del club acabem proposant llibres . La persona encarregada de fer la proposta escollirà tres llibres, i d’aquesta elecció els membres del club triaran el que més els agradi, el que obtingui més vots serà el llibre escollit.
  • La persona encarregada de proposar la lectura es convertirà en mestre de cerimònies i haurà de proposar el dia i lloc de la quedada. Aquesta data i localització s’ha d’avisar amb un mes o tres setmanes d’antelació, per facilitar a la gent l’encabiment d’aquesta en les seves agendes personals.
  • El primer dia de reunió cada membre ha de tenir un pseudònim pensat (nom d’escriptor, escriptora o personatge de novel·la) i serà aquest nom el que l’identificarà a partir d’aleshores.
  • El club tindrà un bloc i tots en serem administradors, serà el nostre espai de comunicació i de trobada virtual.