El llop estepari en una porció


Hola Lletraferits, a més d’aquest magnífic blog, també tinc el plaer de col·laborar en un blog anomenat Porcions. Aquest neix amb la intenció d’apropar la cultura ” a miques”, a manera de petites porcions de menys de 500 paraules, a tots aquells internautes que el visiten o el descobreixen.  Aquestes porcions reflecteixen els gustos de la gent que hi participa, aixi que hi podeu trobar porcions sobre cinema, còmics, llibres, sortides, gastronomia, televisió, etc.  És dins d’aquest espai, i com a conseqüència de l’última lectura dels lletraferits, que he decidit fer una porció del llibre de ” El llop Estepari”. Per acabar, deixar clar, que tan sols és un petit tast del llibre, en cap cas pretèn ser una crítica elaborada, ja que aquesta no és la filosofia del blog.

Aquí us deixo l’enllaç: El llop Estepari en una porció

M’oblidava! Al blog teniu l’opció de fer-vos seguidors, així que si voleu esteu convidats a seguir-nos.