La cura, de Robin Cook


Laurie Montgomery, doctora forense de la ciutat de Nova York, ha tornat a la feina desprès d’una llarga baixa per maternitat. Molt preocupada per haver perdut facultats després de divuit mesos a casa, Laurie dedica el màxim d’atenció i cura a la seva primera autòpsia: un jove japonès que va morir a l’andana del metro aparentment per causes naturals i sense cap document que l’identifiqui.

En un altre moment, Laurie hauria signat el certificat de defunció sense pensar-s’ho dues vegades, però en aquesta ocasió hi ha alguna cosa que la fa dubtar i insisteix revisar tots els enregistraments de les càmeres de seguretat del metro. Descobreix que darrere del mort es trobaven dos japonesos i un d’ells li va apuntar amb un paraigua. A més, quan la policia aconsegueix identificar el cadàver, sembla encara més probable que va ser un assassinat: el mort és Satoshi Machito, un científic prestigiós propietari d’una patent de cèl • lules mare pluripotents, una autèntica tresor per a la indústria de medicina regenerativa.

Cook describe sus personajes de tal manera que el lector comparte todas sus preocupaciones personales y profesionales.
USA Today

Una mezcla fascinante de suspense, acción y educación sobre importantes temas médicos.
Publishers Weekly