El fin de la eternidad, d’Isaac Asimov


Andrew Harlan ha comès un crim, però el seu acte no és un simple delicte. Perquè la llei que ha trencat és la més important de totes per a un Executor: la llei que impedeix que milers d’anys d’història siguin esborrats i reescrits de forma irreversible per la guerra, la mort i la decadència. Però ni tan sols l’Eternitat, l’organització a la qual pertany, pot detenir-lo.

Harlan ha estat entrenat per introduir canvis en el temps, i només ell pot rescatar l’única persona que li importa abans que un dels canvis la faci desaparèixer per sempre. El que Harlan no sap, però, és que el que està en joc és molt més del que ell creu. I el que no es podia imaginar de cap manera és la partida d’escacs temporal de la qual forma part, una partida que pot decidir el futur de la humanitat.

El fin de la eternidad, d'Isaac Asimov