Alas de sangre de Rebecca Yarros


Vola… o mor.

«¡La novel·la de fantasia més brutalment addictiva que he llegit en una dècada!» Tracy Wolff, autora de la Sèrie Crave

Violet Sorrengail creia que s’uniria al Quadrant dels Escribes per viure una vida tranquil·la, però, per ordres de la seva mare, s’ha d’unir als milers de candidats que, al Col·legi de Guerra de Basgiath, lluiten per formar part de l’elit de Navarre: el Quadrant dels Genets de dracs.

Quan ets més petita i fràgil que els altres la teva vida corre perill, perquè els dracs no es vinculen amb humans febles. A més, amb més genets que dracs disponibles, molts la matarien per millorar les seves probabilitats d’èxit; i n’hi ha d’altres, com el despietat Xaden Riorson, el líder d’ala més poderós del Quadrant de Genets, que l’assassinen simplement per ser la filla de la comandant general. Per sobreviure, necessitareu aprofitar al màxim tot el seu enginy. Mentre la guerra es torna més letal Violet sospita que els líders de Navarre amaguen un terrible…