Viaje alucinante, d’Isaac Asimov


Com no podia ésser d’una altra manera, una proposta de ciència ficció del gran Isaac Asimov. Com bé sabeu, m’encanta aquest autor, sobretot la seva col·lecció d’assajos sobre temes tan diversos com l’Univers, l’alquimisme, l’època romana..en definitiva, una font de coneixement científic a l’abast de tothom.

En anteriors Clubs de lectura vàrem llegir la primera entrega de la saga de La Fundación i hagués sigut normal proposar la segona. M’he decantat per aquest títol perquè no l’he llegit mai i em sembla una proposta força interessant i no tant extensa com La Fundación.

La sinopsis diu així…

Un emitente sabio, víctima de un intento de asesinato, yace en estado comatoso de un coágulo cerebral. En su mente lleva un secreto de extraordinaria importancia para la supervivencia del mundo libre. Una operación significaría su muerte. Entonces, un grupo de sabios resuelve miniaturizar a un equipo de médicos y técnicos, con todos sus aparatos, e inyectarlo en el sistema circulatorio del enfermo… Próxima parada: el cerebro.

Trobareu aquest llibre a gran part de les biblioteques, i també el podreu comprar en format digital i en paper.

240 pàgines