El productor de sueños, de Marino José Pérez Médez


Corren els anys 80 a la Costa del Sol espanyola. El contraban i el tràfic d’estupefaents han esdevingut la pitjor malson per a la policia i dels serveis especials encarregats de la seva repressió. Tots els seus esforços, malgrat la seva excel·lent preparació i entrenament, es desborden davant un negoci il·legal que sempre actua un pas per davant. Gregorio Rodó i el seu company Aurelio Sanz, porten anys dedicats a aquesta lluita i coneixen bé a la seva objectiu: Mark Kramer, el traficant que coordina tot l’entramat, antic espia del Mossad israelià; una figura egocèntrica i sense escrúpols capaç de justificar qualsevol mitjà amb tal d’aconseguir els seus foscos propòsits.

Una lluita sense quarter, sense fi, entre dos personatges antagonistes: el cap de la Secció especial Antidroga Gregorio Rodó, tenaç i límpid funcionari que es deixarà la pell en el seu afany obsessiu per trobar el parador del narcotraficant Kramer, figura estereotipada que controla els secrets del submón de la droga, els diners il·legal i les seves xarxes de distribució.

La xacra del narcotràfic, la drogoaddicció i la corrupció policial es reprodueixen en aquesta obra amb veracitat, aconseguint aquest punt fantàstic que converteix els fets reals en novel·les originals.